Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΦΟΒΟ.

Το εκλογικό αποτέλεσμα έχει κριθεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου κάνει κυβέρνηση και μία νέα σελίδα ανοίγει για την Ελλάδα –ίσως και για την Ευρώπη.

Για πρώτη φορά η Αριστερά παίρνει στα χέρια της τις τύχες της χώρας και έμπρακτα τώρα πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο για το ρόλο της αντιπολίτευσης, αλλά μπορεί να διαχειριστεί την εξουσία για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα εκατομμυρίων ελλήνων «της κάτω γειτονιάς».

Πίσω από αυτό, όμως, το κορυφαίο πολιτικό γεγονός, υπάρχει κάτι άλλο το ίδιο κορυφαίο, μεγαλειώδες και μοναδικό. Ο ελληνικός λαός μέσα από τις οδύνες των τελευταίων ετών απέκτησε μία ιδιαίτερη ωριμότητα, μία ιδιαίτερη γνώση και σοφία. Έμαθε ψύχραιμα να ζει τα γεγονότα και τις εξελίξεις και να ξεχωρίζει την αλήθεια από το ψέμα.

Γι' αυτό και δεν φοβήθηκε από το τσουνάμι της τρομοκράτησής του, τις απειλές για το μέλλον του, την απόλυτη καταστροφολογία και τρομολαγνεία που εξαπολύθηκε εναντίον του, μόλις άρχισε η προεκλογική περίοδος από τη Νέα Δημοκρατία και κάποια γνωστά κέντρα αποφάσεων σε Βερολίνο και Βρυξέλλες.

Τώρα πια, που όλα έχουν κριθεί, μπορούμε να πούμε ότι ο ελληνικός λαός νίκησε το φόβο σε αυτές τις εκλογές. Η ελπίδα νίκησε το φόβο. Μας είπαν για grexit, για κατάρρευση των τραπεζών μας, για επιστροφή στη δραχμή, ακόμα και για έξοδο από την Ε.Ε, αν δεν ψηφίσουμε ΝΔ –δηλαδή αν δεν ψηφίσουμε Μέρκελ και Σόιμπλε.

Η επιλογή του τρόμου, σαν κύριο συστατικό της προεκλογικής καμπάνιας του Σαμαρά, απέτυχε παταγωδώς.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ έδινε την ελπίδα, λέγοντάς μας ότι δεν πάει άλλο αυτή η Ελληνική τραγωδία, ότι θα πάει να παλέψει χωρίς να μας ρίξει στην κόλαση με έξοδο από την ευρωζώνη, αλλά δεν θα επιτρέψει να είναι η Ελλάδα ο μόνιμος καρπαζοεισπράκτορας των δανειστών μας.

Και είναι απόλυτα αναμενόμενο, ένας λαός που δεν έχει τίποτα πια να χάσει, να μην φοβάται τις απειλές και τον τρόμο και να αγκαλιάζει την ελπίδα.


Πηγή 


1 σχόλιο:

  1. Έχετε δικαίωμα νά εκφράζεστε ελεύθερα καί νά ψηφίζετε ότι γουστάρετε ασχέτως εάν τό πληρώσει ή Ελλάδα καί οί λίγοι Έλληνες πού απόμειναν. Όμως τά ψέματα γιά ''εκατομμύρια 'Ελληνες'' έφτασαν στό τέλος. Τό έδειξε ή πρόσφατη ιστορία τό αποτυχημένο καί κάλπικο ''εκατομμύρια Έλληνες''. Νά θυμίσω μέ γεγονότα καί όχι μέ λόγια τού αέρα, ότι καί στίς εκλογές τόν Οκτώβριο τού 2009 εκατομμύρια ''Έλληνες'' συμμετείχαν καί χοροπηδούσαν από τήν χαρά τους πού θά τούς ''έσωζε'' ό εβραίος τζέφρυς. Τό αποτέλεσμα τό ξέρετε. Καί τό 2004 εκατομμύρια '''Ελληνες'' χοροπηδούσαν γιά τήν υποτιθέμενη ''επανίδρυση'' τού κράτους από τήν μακροχρόνια πασοκοκρατία, καί πήραν κι αυτοί τόν πούλο. ΠΩΣ? Μά μέ τό περίφημο σύνθημα ''σεμνά καί ταπεινά''. Δέν αξίζει νά πάω πιό πίσω ακόμα, γιατί θά χαθούμε στά βαθειά καί βρώμικα νερά τής καταραμένης πασοκοκρατίας. Αυτά τά 10 τελευταία χρόνια είναι ικανά νά μάς αποδείξουν τί μάς περιμένει αύριο ημέρα Κυριακή. Αυριο λοιπόν, ξανά τό ίδιο ΄πολυπαιγμένο έργο μέ τίτλο ''λεφτά υπάρχουν''+τό νεότερο ''ή ελπίδα ΄΄ερχεται'' γιά εκατομμύρια ''Έλληνες''. Ναί, αυτοί οί ίδιοι οί ''Έλληνες'' πού πρωτοστατούσαν τά τελευταία 10 χρόνια. Τίποτα δέν άλλαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή