Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Λευκός Οίκος:«Οι Η.Π.Α. θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις προσπάθειες της Ελλάδας»


Με γραπτή του δήλωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου έδωσε συγχαρητήρια στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση των κοινοβουλευτικών εκλογών  και επεσήμανε ότι οι Η.Π.Α. προσβλέπουν σε στενή συνεργασία με τη νέα κυβέρνηση της χώρας.

«Συγχαίρουμε την Ελλάδα για την επιτυχή ολοκλήρωση των κοινοβουλευτικών εκλογών της και προσβλέπουμε να συνεργαστούμε στενά με την επόμενη κυβέρνησή της. Οι Έλληνες έχουν κάνει πολλά, δύσκολα, αλλά σημαντικά βήματα ώστε να τεθούν τα θεμέλια για την οικονομική ανάκαμψη. Ως μια μακροχρόνια φίλη και σύμμαχος, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις προσπάθειές τους και εκείνες της διεθνούς κοινότητας να ενισχύσουν τα θεμέλια για μακροπρόθεσμη ευημερία στην Ελλάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου