Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Γκλέτσος: Μας έλεγαν θέλουμε να ψηφίσουμε Τελεία και δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια.

"Με ψυχραιμία και ταπεινότητα συνεχίζουμε",  δηλώνει στο protothema.gr
Ικανοποιημένος δηλώνει από το ποσοστό που συγκέντρωσε το κόμμα του ο  Απόστολος Γκλέτσος. Το 1,77% μπορεί να μην του δίνει το εισιτήριο για μια θέση στα βουλευτικά έδρανα, ωστόσο του δίνει την κρατική επιχορήγηση με την οποία θα μπορέσει να προχωρήσει και να προγραμματίσει το συνέδριο του κόμματος. Όπως δηλώνει στο protothema.gr "με ψυχραιμία και ταπεινότητα συνεχίζουμε. Δεδομένου ότι από εδώ και πέρα έχουμε χρήματα από την κρατική επιχορήγηση που λαμβάνουν τα κόμματα τα οποία συγκεντρώνουν 1,5% και πάνω θα κάνουμε το καθήκον μας αρχικά εξωκοινοβουλευτικά και από εκεί και πέρα θα δωσουμε τον αγώνα μας για να μπούμε στη Βουλή.

Ο κ. Γκλέτσος αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις που τελικά "έπεσαν έξω" στις προβλέψεις τους για την Τελεία. "Δημοσκόπος δεν είμαι αλλά θα σας πω κάτι που μας μετέφεραν. Σε πολλά εκλογικά κέντρα που ψήφιζαν ετερεδημότες έλειπαν τα ψηφοδέλτια της Τελείας. Μας έπαιρναν από όλη την Ελλαδα και μας έλεγαν θέλουμε να ψηφίσουμε Τελεία και δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια. Δε το χρεώνω σε κανέναν απλά το καταθέτω ως γεγονός".

Όσο για τη συνεργασία Τσίπρα Καμμένου και τη νέα κυβέρνηση ο Πρόεδρος της Τελείας ευχήθηκε να σχηματιστεί μια τέτοια κυβέρνηση "γιατί η χώρα έχει ανάγκη από μια κυβέρνηση και εύχομαι σε αυτή την κυβέρνηση να τα πάει πολύ καλά".Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr μέσα στους επόμενους μήνες -πιθανότατα τον Απρίλιο- θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο του κόμματος όπου θα γίνει εκλογή Προέδρου και μελών με κάλπη.


Πηγή 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου