Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΙΡΑΚ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΑ ΟΜΗΡΟΥ


Στην επιβεβαίωση της εκτέλεσης του Χαρούνα Γιουκάουα, προχώρησε η εξτρεμιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.
Όπως ανακοινώθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό της οργάνωσης, Αλ Μπαγιάν, ο Ιάπωνας όμηρος εκτελέστηκε, μετά τη λήξη της προθεσμίας που είχε η χώρα του για την καταβολή των λύτρων και την απελευθέρωση της Σατζίντα αλ Ρισάουι, που κρατείται στην Ιορδανία.
«Το Ισλαμικό Κράτος έκανε πράξη την απειλή του να προχωρήσει στην εκτέλεση (...). Εκτέλεσε τον Ιάπωνα όμηρο Γιουκάουα μετά τη λήξη της προθεσμίας που είχε δοθεί στην Ιαπωνία. Ο δεύτερος όμηρος (Κέντζι Γκότο) κάλεσε τους οικείους του για να τους ζητήσει να ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση (της Ιαπωνίας) προκειμένου να απελευθερωθεί η αδελφή μας Σατζίντα αλ Ρισάουι, η οποία κρατείται στις φυλακές των καταπιεστών στην Ιορδανία, σε αντάλλαγμα για τη δική του απελευθέρωση», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του, ο Σίνζο Άμπε, ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, χαρακτήρισε «απεχθή και ασυγχώρητη» πράξη τη δολοφονία του Χαρούνα Γιουκάουα και απαίτησε «την άμεση απελευθέρωση» του Κέντζι Γκότο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου