Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Φοβούνται τα αντίποινα των Χριστιανών προς την ισλαμική βία στην Αυστραλία!


Μεγαλοπαπάδες και ιμάμηδες συνιστούν στους Χριστιανούς να δείξουν «ψυχραιμία και αγάπη» προς τους μονίμως θυματοποιημένους ισλαμιστές με αφορμή την εθνική επέτειο της «Ημέρας της Αυστραλίας»!

Θρησκευτικοί ταγοί της Αυστραλίας προσπαθούν να εξευμενίσουν τα πνεύματα με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου στην χώρα, ώστε οι Χριστιανοί Αυστραλοί να μην εκτονώσουν την οργή τους στους μονίμως… αδικημένους μουσουλμάνους της χώρας! 
Πάστορες από όλα τα χριστιανικά δόγματα που επικρατούν στην Αυστραλία κάλεσαν τους πιστούς τους να γιορτάσουν την εθνική ημέρα, δείχνοντας την πίστη τους στον Θεό και αγάπη στους συνανθρώπους τους. «Οι άνθρωποι θα γνωρίζουν ότι εμείς είμαστε Χριστιανοί από την αγάπη που θα δείξουμε. Πρέπει να κάνουμε τα λόγια του Χριστού πράξη και να αγαπήσουμε τους πάντες», δήλωσε σε κήρυγμά της η πάστορας Erica Nugent που ανήκει μεταξύ των 500 πιο ισχυρών χριστιανικών εκκλησίων της χώρας. 
Την ίδια ώρα, ο ιμάμης και ισλαμικός ηγέτης στην Αυστραλία, Imraan Husain, απήυθυνε κάλεσμα ανοχής κατά την διάρκεια των εορτασμών της «Ημέρας της Αυστραλίας». Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να εργάζεται από κοινού με τους υπόλοιπους θρησκευτικούς ηγέτες της Αυστραλίας, προκειμένω να απευθύνουν κοινό μήνυμα συμφιλίωσης μεταξύ των μουσουλμάνων και των Χριστιανών της χώρας, ειδικά με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου, όπου αναμένεται να καταναλωθούν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ κυρίως από τους νεαρούς και απρόβλεπτους Αυστραλούς. 
Ε.Μ. 

hellasforce.com
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου