Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΧΕΖΜΠΟΛΛΙΤΕΣ. Ο ΝΑΣΡΑΛΛΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ


Ο κόσμος της Μέσης Ανατολής βοά για την απρόκλητη επίθεση του Ισραήλ στη Συρία. Χειρουργικός βομβαρδισμός κοντά στην συριακή πόλη Κουνέιτρα , δίπλα στα κατεχόμενα υψίπεδα του Γκολάν. Μεταξύ των πέντε θυμάτων και ο  γιός του δολοφονημένου από ξένες μυστικές υπηρεσίες , τέως στρατιωτικού διοικητή της Χεζμπολλά, Imad Moughnieh.


Ο   Mujahid Moughnieh που του επεφύλασσαν την ίδια μοίρα, βρισκόταν με άλλα 5 άτομα ως δύναμη υποστήριξης του συριακού στρατού επιθεωρώντας για τυχόν εισβολή τζιχαντιστών από την περιοχή των κατεχόμενων υψιπέδων του Γκολάν. Ο  Ιμάντ είχε δολοφονηθεί  από βόμβα που είχε τοποθετηθεί από πράκτορες στο αυτοκίνητό του , όταν είχε επισκεφθεί τη Δαμασκό το 2008. Ο Moughnieh φιγουράριζε στις αμερικανικές λίστες των »πιο καταζητούμενων ατόμων». 
Η  Hezbollah απόψε ανακοίνωσε ότι έχει ανάψει συναγερμός και θα αποφασίσει αν θα απαντήσει στην ισραηλινή επίθεση. Πριν από λίγο τα λιβανικά μέσα ειδοποίησαν ότι επίκειται τηλεοπτικό μήνυμα του Νασράλα με το οποίο θα ανακοινώσει »επώδυνους βομβαρδισμούς » στο Ισραήλ. 

Από Ισραηλινής πλευράς, υψηλός αξιωματούχος που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του δήλωσε ότι εάν η Hezbollah συνεχίσει να ενοχλεί το Ισραήλ τότε θα υποστεί πολύ σοβαρό πλήγμα. Το Ισραήλ δε θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια (ειδικά με σταυρωμένα αποκλείεται) ενώ οι τρομοκράτες θα προετοιμάζουν επίθεση. 
Το επίπεδο συναγερμού έχει ανέβει και στο βόρειο Ισραήλ. 
Ο βομβαρδισμός με δυο πυραύλους στα υψίπεδα του Γκολάν πραγματοποιήθηκε από ισραηλινό ελικόπτερο που στόχευσε τα πέντε μέλη της οργάνωσης και έναν ιρανό, βεβαιώνουν τα αραβόφωνα  μέσα. 
Όπως πάντα σε παρόμοιες περιπτώσεις, το σαουδαραβικό Al Arabiya ανακοινώνει πρώτο την ταυτότητα του νεκρού  Ιρανού: Πρόκειται για τον   στρατιωτικό διοικητή Abu Ali Al-Tabtabai. 
Ο σημερινός ισραηλινός βομβαρδισμός ήταν »προληπτικού χαρακτήρα» σύμφωνα με εβραικές πηγές ασφαλείας . Ο στρατός επίσημα δεν έχει επιβεβαιώσει την επιδρομή. 
Την τελευταία φορά που το Ισραήλ χτύπησε τη Συρία ήταν τον Δεκέμβριο του 2014 στο αεροδρόμιο της Δαμασκού. 
Όσο και να θέλει κάθε άνθρωπος να είναι καλόπιστος με τη χώρα του Ισραήλ, δεν μπορεί παρά να διαψεύδεται από επιχειρήσεις που στην ουσία στηρίζουν  τον Τζιχαντισμό στη Συρία. Και αυτό δυστυχώς έχει διαπιστωθεί πολλές φορές…

http://dimpenews.com/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου