Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

27% των μουσουλμάνων της Αγγλίας βλέπει με συμπάθεια τα κίνητρα της επίθεσης στο Παρίσι!


Αυτοί ήταν οι ειλικρινείς μεταξύ των 1.000 μουσουλμάνων που έλαβαν μέρος στην έρευνα του BBC! Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε και δημοσιοποιήθηκε από το ΒΒC αναφέρει ότι η πλειοψηφία των μουσουλμάνων που ζουν στην Αγγλία καταδικάζουν την βία εναντίον όσων δημοσιεύουν εικόνες και σκίτσα που απεικονίζουν τον προφήτη Μωάμεθ. Βάσει της ίδια έρευνας του αγγλικού τηλεοπτικού δικτύου, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι της Βρετανίας δεν έχουν καμία συμπάθεια για όσους ομόθρησκούς τους επιδιώκουν να πολεμήσουν κατά της Δύσης στο όνομα της ξακουστής ισλαμικής τζιχάντ.

Παρόλα τα θετικά αποτελέσματα της σφυγμομέτρησης του καθεστωτικού βρετανικού καναλιού -για τα οποία εκφράζονται και κάποιες αμφιβολίες- υπάρχει ένα 27% από τους 1.000 των Άγγλων μουσουλμάνων που πήραν μέρος στην έρευνα, το οποίο και δηλώνει ότι τρέφει κάποια συμπάθεια και κατανόηση για τα κίνητρα πίσω από την ισλαμική επίθεση στο Παρίσι.
Επίσης, ένα 80% των ερωτηθέντων μουσουλμάνων θεωρεί ότι η δημοσίευση σκίτσων του προφήτη του ισλάμ, Μωάμεθ, είναι άκρως προσβλητική, με το 24% να θεωρεί ότι η αντεκδίκηση για την προσβολή του ονόματος του Μωάμεθ ίσως και να είναι δικαιολογημένη.
Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της 26ης Ιανουαρίου και της 20ης Φεβρουαρίου περιέχει και το ποσοστό του 32% των μουσουλμάνων της χώρας που δήλωσαν ότι οι επιθέσεις στο Παρίσι και δη στο γαλλικό σατυρικό περιοδικό ήταν αναμενόμενες και δεν τους εξέπληξαν.
Τέλος, στην ίδια έρευνα περίπου οι μισοί από τους συμμετέχοντες εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι αντιμετωπίζονται με προκατάληψη, εξαιτίας της θρησκευτικής τους πίστης, καθώς και ότι η Αγγλία γίνεται λιγότερο ανεκτική με το πέρασμα του χρόνου, αν και οι ίδιοι νιώθουν, όπως δήλωσαν, ότι το ίδιο το ισλάμ τους δημιουργεί προβλήματα στην διαβίωση τους στην Βρετανία.

http://www.hellasforce.com/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου