Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Οι Γερμανοί θέλουν… επανάσταση: Θεωρούν υπεύθυνο το σημερινό σύστημα οικονομίας για τη φτώχεια


Ένας στους πέντε Γερμανούς θεωρούν ότι η επανάσταση και όχι η μεταρρύθμιση, είναι ο μόνος τρόπος για να βελτιωθούν τα επίπεδα ζωής στη χώρα, σύμφωνα με μία αποκαλυπτική έρευνα, στην οποία ο ένας στους τρεις δήλωσε ότι ο καπιταλισμός ευθύνεται για τη φτώχεια και την πείνα.

Στην έρευνα του Ινστιτούτο δημοσκοπήσεων Emnid, για λογαριασμό του Freie Universitat του Βερολίνου, το συμπέρασμα που εξήχθη ήταν ότι 59% των Γερμανών στο ανατολικό τμήμα της χώρας θεωρεί πως τα κομμουνιστικά και σοσιαλιστικά ιδεώδη είναι ωφέλιμα για την κοινωνία. Το αντίστοιχο ποσοστό στη δυτική Γερμανία ανέρχεται στο 37%.

Ακόμη, πάνω από το 60% θεωρεί ότι δεν υπάρχει αληθινή δημοκρατία στη χώρα τους, με το επιχείρημα ότι η οικονομία έχει μεγαλύτερη εξουσία από το εκλογικό σώμα. Το 48% εξέφρασε το φόβο ότι υπάρχει σήμερα μία βαθιά ριζωμένη ξενοφοβία στη Γερμανία, ενώ το 20% τρέμει την άνοδο μίας νέας μορφής φασισμού στη χώρα.

Το ριζοσπαστικό κόμμα η Αριστερά παραμένει ισχυρό στα κρατίδια που ανήκαν στο παρελθόν στη ανατολική Γερμανία, 25 χρόνια μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και την επανένωση της χώρας το 1990.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου