Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ντεμπάλτσεβε: Εκατοντάδες Ουκρανοί στρατιώτες παραδίδονται στις νεορωσικές δυνάμειςδ


"Στο Ντεμπάλτσεβε βρίσκεται σε εξέλιξη μαζική παράδοση όπλων από τις ουκρανικές δυνάμεις. Οι άνθρωποι αυτοί ανέρχονται σε εκατοντάδες", δήλωσε ο Μαξίμ Λεστσένκο.

Εκατοντάδες στρατιώτες του ουκρανικού στρατού παραδίδονται στις νεορωσικές δυνάμεις στην πόλη Ντεμπάλτσεβε, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου των ρωσόφωνων DAN, που επικαλείται δηλώσεις αξιωματικού των Νεορώσων.


"Στο Ντεμπάλτσεβε βρίσκεται σε εξέλιξη μαζική παράδοση όπλων από τις ουκρανικές δυνάμεις. Οι άνθρωποι αυτοί ανέρχονται σε εκατοντάδες", δήλωσε ο Μαξίμ Λεστσένκο.

Στο Κίεβο, ο Σέμεν Σεμεντσένκο, βουλευτής και διοικητής της παραστρατιωτικής μονάδας Ντόνμπας ανακοίνωσε ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις άρχισαν να αποσύρονται από την πόλη Ντεμπάλτσεβε, η οποία είναι περικυκλωμένη από τις δυνάμεις των Νεορώσων.

"Η απόσυρση των δυνάμεων γίνεται κατά οργανωμένο τρόπο. Ο εχθρός προσπαθεί να κόψει τους δρόμους και να εμποδίσει την έξοδο των δυνάμεων", διευκρίνισε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου