Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Νιγηρία: Γυναίκα καμικάζι σκόρπισε το θάνατο σε στάση λεωφορείουδ


Γυναίκα καμικάζι σκόρπισε το θάνατο σε τουλάχιστον 16 ανθρώπους και τραυμάτισε 30 ακόμα αφού πυροδότησε τα εκρηκτικά που έφερε στο σώμα της, σε στάση λεωφορείου στα βόρια της Νιγηρίας.

Όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα, τα περισσότερα θύματα είναι παιδιά, τα οποία είτε πωλούσαν φιστίκια στους περαστικούς είτε επαιτούσαν για χρήματα τη στιγμή της έκρηξης. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα κατάφερα να περάσει τον έλεγχο ασφαλείας στην κατάμεστη στάση στην περιοχή Νταματούρου. 

Για «διαμελισμένα πτώματα και κομμένη σάρκα των θυμάτων» έκανε λόγο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος δήλωσε ότι η βομβίστρια ήταν έφηβη. 

«Το κορίτσι που πραγματοποίησε την επίθεση αυτοκτονίας ήταν γύρω στα 16», πρόσθεσε ο άνδρας. Τουλάχιστον οκτώ σοροί μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου της περιοχής.

Προς το παρόν καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, ωστόσο ο τρόπος που εξαπολύθηκε παραπέμπει στα «χτυπήματα» της Μπόκο Χαράμ. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου