Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΤΩΡΑ »ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ

Σχεδόν 400 Asayish (κουρδική ασφάλεια) μέλη του Κουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος  στη Συρία (YPD) περικύκλωσαν στις 20/02/15 τον χριστιανικό οικισμό Malikiyya της επαρχίας  Χασάκειας στα κοντά στα σύνορα με Τουρκία και συνέλαβαν 10 συρορθόδοξους χριστιανούς μεταξύ των οποίων και έναν ιερέα.(ansa). Οι συλληφθέντες είναι μέλη της Κοινωνικής Επιτροπής της Μαλικίγια, που περιλαμβάνει τόσο εθελοντικές χριστιανικές ομάδες βοήθειας όσο και στρατιώτες των  εθελοντικών δυνάμεων εθνικής άμυνας που προστατεύουν τις οικείες περιοχές . Ανάμεσα σε αυτούς και ο συρορθόδοξος ιερέας του Συριακού Πατριαρχείου Αντιοχείας, π. Γαβριήλ Δαυίδ.
Τα ονόματα των υπολοίπων 9 ατόμων είναι :
Akhiqar Rashid, (τοπικός αντιπρόσωπος της Επιτροπής»Μητέρα Συρία») ,George Malkoun, Farouk Hanna, Aphram Danho, Bassel Abel Ahad, Sargon Al-Khoury, αξιωματούχος του γραφείου Προστασίας της Malikiyya, Abdel Ahad Adam (μηχανικός), Alaa Abdel Ahad και George Shammas.(orthodox church. info)
Σύμφωνα με μάρτυρες, οι συλληφθέντες κατηγορήθηκαν για καταπάτηση  »κουρδικής περιοχής.» Κρατήθηκαν για 4 ώρες και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι όλοι εκτός των Alaa Abdel Ahad και George Shammas. Ο π. Γαβριήλ επίσης τελεί υπό κράτηση, καθώς  αρνήθηκε να φύγει αν δεν απελευθερωθούν όλοι.

http://www.dimpenews.com/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου