Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

"Ενόχληση" Γλέζου για την επιλογή Π.Παυλόπουλου


Την αντίθεσή του με την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε το απόγευμα της Τετάρτης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.

Σύμφωνα με τον κ. Γλέζο, «δεν μπορούμε να παίζουμε παλαιότερα παιχνίδια με αριστερή κυβέρνηση και δεξιό πρόεδρο ή και αντιστρόφως που παίχτηκαν στα προηγούμενα χρόνια».

Είπε ακόμη πως δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ο κ. Παυλόπουλος δεν αποδέχθηκε τη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που είχε συσταθεί επί κυβερνήσεως Σαμαρά για τη διεκδίκηση των αποζημιώσεων, ωστόσο, τόνισε πως δεν έχει καμία αμφιβολία ότι θα διαδραματίσει θετικό ρόλο.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Αυτά νά τά πείς στούς ψευτοαριστερούς σου καί στό κόμμα σου πού τόν επέλεξε τόν αρχιμασσώνο, μνημονιολάγνο καί λαθρολάγνο φαυλόπουλο. Άν καί δέν σ΄ ενδιαφέρει ότι είναι αρχιμασσώνος καί λαθρολάγνος, διότι λαθρολάγνος είσαι κι εσύ καί έχετε κοινό σημείο. Τουλάχιστον νά διαμαρτυρηθείς γιά τό μνημονιολάγνος, εκτός εάν κι αυτό τό κάνετε κωλοτούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή