Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ - άρθρο προς τον Ελληνικό Λαό


7 σχόλια:

  1. Κωλοτούμπα καί ό Γρυπαίος? Τί έχουν πάθει όλοι? Αυτός ήταν πού σέ όλα του τ΄ άρθρα κατακρινε τόν σύριζα γιά τίς επικύνδινες θέσεις του στά εθνικά θέματα, καί τώρα έγιναν ξαφνικά πατριώτες πού πρέπει όλοι νά τούς στηρίξουμε. Καί τούς λαθροεποίκους Γρυπαίε πού θά τούς νομιμοποιήσει καί κανένας δέν θά βρίσκει τήν ''πόρτα'' κλειστή, αυτό δέν τό άκουσες από τήν γριά καριόλα πού έφτιαξε υπουργείο από τό πουθενά? Αυτό τό μείζων ζήτημα δέν είναι τό χειρότερο νεοταξικό σχέδιο? Δέν πάμε καθόλου καλά..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατακρινε, επικύνδινες, τό μείζων

      Μ αυτά τα ελληνικά προσπαθείς να μας πείσεις ότι είσαι Έλληνας πατριώτης;
      Από μακριά φαίνεται ο εβραιοσιωνισμός σου.
      Προσκύνα τον Γιαχβέ και δοξολόγα τον προπάτορα σου Αβραάμ.
      Έχεις πολύ μικρό ανάστημα.
      Τρομάρα σου!

      Διαγραφή
    2. Με αυτές τι βλακείες προσπαθείς να απαντήσεις στις εύλογες παρατηρήσεις του ανώνυμου;;! Μάλλον πρέπει να είσαι ο κάφρος ο γρυπαίος δεν εξηγήται αλλιώς.
      Και εσύ βρε κόπανε έχεις πάρα πολύ μικρό ανάστημα.
      Και αν θέλεις να απαντάς σε αυτά που γράφει και κατηγορεί ο Ανώνυμος και όχι απλά με τις ηλίθιες βρισιές σου!
      Και όχι να προσκυνάμε τους Αφρικανούς και αιγύπτιους ψευτοθεούς την αη-δία και τα άλλα σιχάματα!

      ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ! (ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ) !

      Δεν το λέω εγώ αλλά ο αρχαίος ιστορικός και γεωγράφος του 5ου π.Χ. Ηρόδοτος μας πληροφορεί ότι η θρησκεία τών αρχαίων ελλήνων προήλθε απο άλλους λαούς " Οι αιγύπτιοι πρώτοι κατονόμασαν 12θεούς..." ΙΣΤΟΡΙΑΙ 2,4, καθώς επίσης κ.α.
      Επίσης ο αρχαίος ιστορικός και γεωγράφος Ηρόδοτος τον 5ο π.Χ. αιώνα στο Ιστορίαι 2.55 λέει ότι ο "έλληνας" Δίας προέρχεται από την θηβαϊκη Αίγυπτο και είναι ο αιγυπτιακός "θεός" Άμμων !
      Οι αποδείξεις ότι το δωδεκάθεο είναι Αφρικανικής προελέσεως είναι σε αυτό το βίντεο στο κανάλι : symposionGR (παρακαλώ δείτε και τα άλλα βιντεάκια που έχει ανεβάσει είναι κατά της πλάνης των δωδεκαθεϊστών!).
      ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ Αυτοχθονες οντοτητες, ή , εισαγομενα προιοντα youtube.com/watch?v=78WjQtzLN5U
      όταν επίσης ο ιστορικός και περιηγητής Παυσανίας λέει τα ίδια"της ουρανίας Αφροδίτης η λατρεία καθιερώθηκε εξαρχής στους Ασσυρίους,...στους αθηναίους την εισηγαγε ο Αιγέας" ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ 10,14,7. Τα ίδια λέγει και για την Άρτεμη που την φέραν απο την Ταυρική ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ,Λακωνικά11,7.
      Κατανοώ την δυσανασχεσή σας 1700 χρόνια ανυπαρξίας όπως αποδείχτηκε αφρικανικού δωδεκαθεϊσμού, αν και νομιζόμενη "ελληνική" εγκαταλείφθηκε από τους έλληνες (αλήθεια γιατί ο δίας και η παρέα του δεν έκαναν τίποτα και εξαφανίστηκε αυτή η θρησκεία για 1700 χρόνια από προσώπου γής;) και τώρα εμφανιστήκατε λίγοι γιά να μας πείτε τί; ότι υπάρχετε;


      Διαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ- ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΝΑΙΑ- ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ 12.24 ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ
    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ
    ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ό τριμάλακας 9.27 παρακαλείται ν΄ αλλάξει τήν κασσέτα. Τήν έλιωσε από τό παίξιμο! Παίξε μέ κάτι άλλο! Ή δέν έχεις? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ 9.27 ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΕΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΕΤΣΙ......................

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή