Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ «ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ» ΧΤΥΠΗΣΑΝ...


Νέες... επαναστατικές οργανώσεις έκαναν την εμφάνισή τους στη χώρα μας. Η πλέον επικίνδυνη θεωρείται, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ η πρωτοεμφανιζόμενη «Συνωμοσία Πυρήνων της Σύνταξης». Ήδη έκανε την παρθενική της εμφάνιση σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο των Αθηνών. Παράλληλα εντοπίστηκε και η μία από τις γιάφκες που διαθέτει στη Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μεταξουργείο!

Της Γεωργίας Λινάρδου
Εκεί που μέχρι πρότινος έδειχναν ανήμποροι, συφοριασμένοι και κακομοίρηδες, πλέον έχουν καταστεί επικίνδυνοι. Δεκάδες αυτόνομες «επαναστατικές» οργανώσεις ξεπηδούν η μία μετά την άλλη σε γνωστές γιάφκες-καφενεία του κέντρου της Αθήνας.
Πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας κάνουν λόγο για άτομα ιδιαιτέρως επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια.
Κυκλοφορούν με τις τσέπες τίγκα από χάπια για το ζάχαρο, το διαβήτη, την καρδιά και την πίεση!
Οι νεοσύστατες επαναστατικές οργανώσεις, έχουν ήδη καταχωρηθεί από την ηγεσία της ΕΛΑΣ ως εξής: «Συνωμοσίες Πυρήνων της Σύνταξης», «Επαναστατικός Συνταξιοδοτικός Αγώνας», «Μαχόμενες Λαϊκές Συνταξιοδοτικές Ομάδες», «Συνταξιούχοι που δεν πήραν σύνταξη ακόμη», «Επαναστατική Οργάνωση 25η Ιανουαρίου» κτλ.
2209867
Κορυφαίο στέλεχος της ΕΛΑΣ μας αποκαλύπτει: «Είναι οι πλέον επικίνδυνες επαναστατικές ομάδες που γνώρισε αυτός ο τόπος».
Προσέξτε, δεν είναι άοπλοι. Κυκλοφορούν με συνταγές και φάρμακα!
Νωρίτερα χθες το πρωί μέλος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Σύνταξης» διαμαρτυρήθηκε σε υπάλληλο σούπερ μάρκετ στο ιστορικό κέντρο των Αθηνών για την αυξημένη τιμή του μαρουλιού.
syntaksiouxoi-poreia
Έντρομη η υπάλληλος περιέγραψε στις διωκτικές αρχές: «Είχε σταθεί μπροστά στο ταμείο και μου ζητούσε εξηγήσεις γιατί το μαρούλι είναι τόσο ακριβό!» Σε μία από τις γιάφκες που εξαρθρώθηκε πριν από ένα εικοσιτετράωρο από την Αντιτρομοκρατική, και είναι αυτή της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Σύνταξης» εντοπίστηκαν τα εξής:
«Πεταμένες σε κάδο απορριμμάτων εντός του ισογείου οικήματος επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μεταξουργείο, αφίσες των Ερνέστο Τσε Γκεβάρα και Άρη Βελουχιώτη».
Επίσης εντοπίστηκαν:
«Τέσσερις φιαλίδια πολυβιταμινών
89 μασούρια με αντιθρομβωτικά
45 τάπερ με φασόλια, φακές, σκορδαλιά και άλλα σε αποσύνθεση τα οποία δεν ήταν εφικτό να εντοπιστεί η προέλευσή τους ένα τσουβάλι με νωπά ξύλα, δύο μικρά σακίδια με αποδείξεις και πληρωμένους λογαριασμούς ένα φιαλίδιο μπριγιαντίνη, ένα κουτί βιάγκρα, ένα μάλλινο σώβρακο, και δεκάδες μάλλινες κάλτσες».
Εντύπωση στους άντρες της Αντιτρομοκρατικής προκάλεσε το γεγονός ότι στους τοίχους της γιάφκας υπήρχαν κρεμασμένες φωτογραφίες του νέου υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη με ξανθά μακριά μαλλιά.
Επιπλέον εντοπίστηκε τεμάχιο χαρτιού με χειρόγραφη σημείωση πινακίδας κυκλοφορίας οχήματος: ΔΟΚ 666! «Το αυτοκίνητο με τις σχετικές πινακίδες αναζητείται», αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ.
2209860
Επιπλέον εντοπίστηκε χειρόγραφο σημείωμα που αναφέρει: «Θα μου επυστραίψουν αφτά που μου χροστούν;» Η ΕΛΑΣ αναζητεί εναγωνίως τον συντάκτη.
Σε μία ειδική κρύπτη που είχε κατασκευαστεί κάτω από ένα ντιβάνι στην ίδια γιάφκα, υπήρχαν αποκόμματα εφημερίδων με δηλώσεις του γενικού γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης Ν. Ρωμανιά σε τηλεοπτικό σταθμό ότι «Από το Μάρτιο θα είναι σφιχτά για τις συντάξεις».
Στην ίδια κρύπτη βρέθηκαν αναλυτικές σημειώσεις για την κατοικία του Ν. Ρωμανού -παλιού τρομοκράτη- και αναλυτικά στοιχεία για το σπίτι του (φυλακές).
«Οι δράστες», σύμφωνα με την ΕΛΑΣ «προφανώς μπέρδεψαν Ρωμανιά με Ρωμανό και ετοιμάζονταν να κάνουν χτύπημα προς τα τέλη Μαρτίου στην οικία του Ρωμανού».
Ανάμεσα στα ευρήματα που έχουν εντοπιστεί, υπάρχει και ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο λειτουργεί με κάρτα. Από τις ηχογραφημένες συνομιλίες που έχει στη διάθεση της η ΕΛΑΣ, ακούγεται μόνον ένας άντρας να λέει: «Ναι, μπρος. Έλα, ποιος είναι;»
Οι έρευνες συνεχίζονται...
ΥΓ: Κι όμως υπάρχει κι αυτή η Ελλάδα που η «Ελίτ Εξουσίας» επιμένει να την κρύβει κάτω... απ' το χαλί. Είναι αυτή η Ελλάδα που έδωσε τις συντάξεις της για να μπορέσει ο πρώην πρωθυπουργός να πηγαίνει στις Συνόδους Κορυφής και να παρουσιάζει πρωτογενή πλεονάσματα. Είναι αυτή η Ελλάδα που κανείς δεν είχε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να της ζητήσει ένα απλό συγγνώμη. Τα τιμημένα γηρατειά της πατρίδας μου...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου