Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Τα ΗΑΕ στέλνουν μια Μοίρα F-16 στην Ιορδανία στον πόλεμο κατά της «ΙSIS».

Tα  ΗΑΕ στέλνουν  μια μοίρα F-16  στην Ιορδανία για να εντείνουν τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον ISIS -
Jordanian Minister of Interior Hussein Al-Majali. (Reuters/Muhammad Hamed)Ο ιορδανός υπουργός Εσωτερικών Hussein Al-Majali. (Reuters / Muhammad Hamed)

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιορδανίας Χουσεΐν αλ-Majali, δήλωσε το Σάββατο ότι η Ιορδανία  επιτεθεί  στο Ισλαμικό Κράτος (IS) και «θα τους εξαφανίσουν τελείως.» Εν τω μεταξύ, υπάρχουν αναφορές ότι στα ΗΑΕ είναι έτοιμη η αποστολή των  F-16  στην Ιορδανία για να βοηθήσουν τις αεροπορικές επιδρομές.

Η Ιορδανία έχει ενταθεί αεροπορική εκστρατεία του σε αντίποινα  όταν οι μαχητές κυκλοφόρησαν  βίντεο από το κάψιμο στο  σε κλουβί του Ιορδανού  πιλότου  Lt Mouath αλ-Kasaesbeh.

Το Σάββατο της Ιορδανίας F-16 μαχητικά αεροσκάφη συμμετείχαν σε  επιδρομή ενώ  δύο F-22 αεριωθούμενα με αμερικανικά στοιχεία, προσγειώθηκε επίσης στην αεροπορική βάση.

Ο βασιλιάς Αμπντάλα Β επισκέφθηκε την οικογένεια του νεκρού πιλότου Πέμπτη, ενώ η στρατιωτική Ηγεσία της Ιορδανίας δήλωσε οτι ή έναρξη των  αεροπορικών επιδρομών ήταν μόνο η αρχή των αντιποίνων.
Διαδηλωτές ντυμένοι με ιορδανική σημαία εκτελέσει την προσευχή της Παρασκευής κατά μήκος ενός δρόμου έξω από al-Husainy τζαμί πριν πορεία στο κέντρο του Αμμάν, 6 Φεβρουαρίου 2015. (Reuters / Muhammad Hamed)Διαδηλωτές ντυμένοι με ιορδανική σημαία  στην προσευχή της Παρασκευής κατά μήκος ενός δρόμου έξω από al-Husainy τζαμί πριν πορεία στο κέντρο του Αμμάν, 6 Φεβρουαρίου 2015. (Reuters / Muhammad Hamed)

Σε μια ξεχωριστή εξέλιξη, υπήρξαν αναφορές ότι Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα  θα στείλουν μια μοίρα F-16  στην Ιορδανία για να βοηθήσουν και να εντείνουν τις επιδρομές  κατά του  ισλαμικού κράτους.


ΠΗΓΗ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου