Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Τουρκικά F-16 εναντίον ρωσικού αναγνωριστικού..


Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ

Ρωσικό αναγνωριστικό /ανθυποβρυχιακό αεροσκάφος τύπου IL-20, προκάλεσε κινητικότητα πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα πετώντας παράλληλα με τον Τουρκικό Εναέριο Χώρο, μετέδωσε η τουρκική κρατική τηλεόραση.Για την αναγνώρισή του απογειώθηκαν  τουρκικά F-16.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκιας , ρωσικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος τύπου IL-20, προερχόμενο  από την πλευρά της Σεβαστούπολης και πέταξε παράλληλα με τον Τουρκικό Εναέριο Χώρο.

Δύο τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη απογειώθηκαν και  παρακολούθησαν το ρωσικό κατασκοπευτικό, πετώντας στον διεθνή εναέριο χώρο της Μαύρης Θάλασσας - προέβησαν δε σε αναγνώριση βορειοανατολικά της Σινώπης.

Το IL-20 - στρατιωτική έκδοση του  IL-18- είναι ένα αναγνωριστικό αεροσκαφος με μεγαλες ικανοτητες παρα την ηλικία του - θεωρειται ότι είναι είναι ένα μεγάλο επίτευγμα στον τομέα της κατασκοπείας. Παρόλο που μόνο λίγα στοιχεία είναι γνωστά σχετικά με τα ηλεκτρονικά και τα συστήματα του αεροσκάφους, πιστεύεται ότι είναι τόσο ικανό όσο και  το Boeing RC-135. Φέρει πολλούς αισθητήρων και δυνατό ρανταρ. Οι πολλαπλές κεραίες του χρησιμοποιούνται για τη συλλογή δεδομένων, ενώ δύο από αυτές, που είναι τοποθετημένες στην κορυφή της ατράκτου, χρησιμοποιούνται για την δορυφορική επικοινωνία, επιτρέποντας IL-20 για να μεταφέρει πληροφορίες στο προσωπικό εδάφους σε πραγματικό χρόνο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου