Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Βύρωνας: Βουτιά στο κενό για 13χρονο επειδή καβγάδιζαν οι γονείς του


Παρ' ολίγον τραγωδία στον Βύρωνα, όπου 13χρονος πήδηξε στο κενό επειδή οι γονείς του τσακώνονταν.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα όταν ο πατέρας του 13χρονου επισκέφθηκε το σπίτι της πρώην συζύγου του. Λίγο πριν τις έξι, ακούστηκαν διαπληκτισμοί και έντονες φωνές από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, οι γείτονες είδαν τον 13χρονο να βγαίνει στο μπαλκόνι και να πηδάει στο κενό.

Σύμφωνα με γείτονες είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ των γονιών τον οποίο ο 13χρονος δεν άντεξε με αποτέλεσμα να αντιδράσει και να χτυπήσει τον πατέρα του με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι. Αντιλαμβανόμενος την πράξη του στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο μπαλκόνι που βλέπει στην οδό Κολοκοτρώνη και πήδηξε από τον τρίτο όροφο φωνάζοντας «θέλω να πεθάνω».

Αμέσως οι δύο γονείς έσπευσαν να βοηθήσουν τον γιο τους, ο οποίος, για καλή του τύχη προσγειώθηκε σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, το οποίο του έκοψε τη φόρα και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύεται.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου