Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Μόνο 15 αιτήματα στην Ελβετία για φορολογικό έλεγχο από την κυβέρνηση Σαμαρά!


Η ανάγκη επανεκκίνησης κι εντονότερης συνεργασίας των φορολογικών αρχών Ελλάδας και Ελβετίας στο μέλλον αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη (26/03/2015) ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και ο υπουργός Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης με αντιπροσωπεία του υπουργείου Οικονομικών της Ελβετίας, με επικεφαλής τον υφυπουργό για διεθνή οικονομικά θέματα, Dr. Jacques de Watteville.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι ελβετικές αρχές εξέφρασαν την απορία τους για την απουσία ενδιαφέροντος από την Ελλάδα κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα για εκκρεμείς υποθέσεις Ελλήνων πολιτών κι επιχειρήσεων στην Ελβετία.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση, «μόνο δεκαπέντε αιτήματα συλλογής και διαβίβασης στοιχείων φορολογικού ενδιαφέροντος πραγματοποιήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση!».
Οι εκπρόσωποι των δύο χωρών εξέφρασαν την κοινή τους θέληση να μη χαθεί χρόνος και να αξιοποιήσουν τις φορολογικές τους αρχές, προκειμένου να εντοπιστούν περιπτώσεις φοροδιαφυγής και παράνομων οικονομικών συναλλαγών.
Μεταξύ άλλων, συμφωνήθηκε η ανάγκη ενίσχυσης των μηχανισμών διαβίβασης κι ανταλλαγής στοιχείων μεταξύ των αρμοδίων φορολογικών αρχών των δύο χωρών.
«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και αναμένεται να οριστεί νέα συνάντηση, αμέσως μετά το Πάσχα», τόνισαν πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου