Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Η Μόσχα τρίζει τα δόντια στη Δανία: βάζετε πυραύλους του ΝΑΤΟ, αυτομάτως στοχοποιούμε όλο το στόλο σας.


Στρατής Μαζίδης

Η Ρωσία προειδοποίησε αυστηρά τη Δανία κατά της ένταξης στο  σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας του ΝΑΤΟ, λέγοντας ότι η Μόσχα θεωρεί την κίνηση ως μια απειλή.


Συγκεκριμένα ο ρώσος πρέσβης στην Κοπεγχάγη, Mikhail Vanin δήλωσε στην εφημερίδα Jyllands-Posten σχετικά με τις επικειμένες συνέπειες αυτής της ενέργειας:

«Δεν νομίζω ότι οι Δανοί είναι πλήρως ενήμεροι για τις συνέπειες εάν η Δανία ενταχθεί στο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας των ΗΠΑ. Η Δανία θα αποτελέσει μέρος της απειλής κατά της Ρωσίας, θα ήταν λιγότερο ειρηνική και οι σχέσεις με τη Ρωσία θα ζημιωθούν».

και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα:

«το σχέδιο αυτό θα έχει άμεση συνέπεια να στοχοποιηθούν τα πολεμικά πλοία της Δανίας από τους ρωσικούς πυρηνικούς πυραύλους».

Μουδιασμένη αντίδραση της Κοπεγχάγης

Σε απάντηση, ο υπουργός Εξωτερικών της Δανίας κατήγγειλε παρατηρήσεις του Vanin ως "απαράδεκτες" προσθέτοντας ότι το σύστημα πυραύλων του ΝΑΤΟ προορίζεται για αμυντικούς σκοπούς και δεν αποτελεί απειλή για την ασφάλεια της Ρωσίας.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής του δανικού κοινοβουλίου κατέκρινε επίσης το ρώσο πρέσβη πως παρεμβαίνει στην αμυντική στρατηγική της Δανίας.

http://www.freepen.gr/2015/03/blog-post_7497.html
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου