Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Βερολίνο κατά Καμμένου: Ανοησίες τα περί.. «ψυχολογικού πολέμου» από τον Σόιμπλε


Απορρίπτει τις αιτιάσεις του Πάνου Καμμένου για «ψυχολογικό πόλεμο» το Βερολίνο, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Μάρτιν Γιέγκερ.

Ο κ. Γιέγκερ, ερωτηθείς από δημοσιογράφο για τις δηλώσεις Καμμένου απάντησε χαρακτηριστικά «Αυτά είναι ανοησίες και το γνωρίζετε».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, ερωτώμενος σχετικά με την πρόσφατη τοποθέτηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος απέφυγε να αποκλείσει το ενδεχόμενο Grexit, σημείωσε «Η δήλωση μένει ως έχει, δεν υπάρχει κάτι για να ερμηνεύσουμε ή να πάρουμε πίσω» προσθέτοντας ότι ο κ. Σόιμπλε «δεν συμμετέχει σε εικασίες, μόνο πού και πού σε συζητήσεις».

Σε ό,τι αφορά, πάντως, στη διαβεβαίωση του κ. Βαρουφακη ότι η Ελλάδα θα πληρώσει όλους τους πιστωτές της, υπενθύμισε ότι αυτό προκύπτει και από την συμφωνία του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου, ενώ επανέλαβε ότι στις προσωπικές συναναστροφές των δυο υπουργών υπήρχε πάντα σεβασμός.

Ζάιμπερτ: Πολιτικός στόχος η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη

Νωρίτερα, ο Στέφαν Ζάιμπερτ, εκπρόσωπος της καγκελαρίας, σημείωσε ότι πολιτικός στόχος της γερμανικής κυβέρνησης παραμένει η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

«Για την κυβέρνηση ισχύει απαράλλαχτη η θέση ότι πολιτικός στόχος παραμένει να κρατηθεί η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Η κυβέρνηση έχει εργαστεί και συνεχίζει να εργάζεται γι' αυτόν τον στόχο» δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ και υπογράμμισε ότι υπάρχει απόλυτη ομοφωνία γι' αυτό στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Επανέλαβε, δε, ότι το κεντρικό ζήτημα είναι ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή το δεύτερο πρόγραμμα βοήθειας, το οποίο έχει επανειλημμένα παραταθεί και η επιτυχής ολοκλήρωσή του αποτελεί προϋπόθεση για την περαιτέρω εκταμίευση κεφαλαίων. 

«Η Ελλάδα έχει δεσμευθεί για συγκεκριμένα βήματα και τώρα βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ειδικούς της τρόικας. Σε αυτό επικεντρώνουμε την προσοχή μας και σε αυτό θα έπρεπε να επικεντρώσει την προσοχή της και η Αθήνα» πρόσθεσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου