Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Οι ισλαμιστές λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου ζευγάρι για προγαμιαίες σχέσεις


Σε ένα ακόμα αποτρόπαιο έγκλημα προχώρησαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ, καθώς λιθοβόλησαν νεαρό ζευγάρι με την κατηγορία ότι είχαν ερωτική επαφή πριν το γάμο.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, οι μαχητές του ΙΚ αφού έδεσαν τα χέρια και τα μάτια του άνδρα και της γυναίκας, τους μετέφεραν σε κεντρικό σημείο της Μοσούλης, όπου τους εκτέλεσαν.

Ανατριχιαστικό, μάλιστα, είναι ότι για να παρακολουθήσουν το… θέαμα συγκεντρώθηκαν δεκάδες κατοίκων, εκ των οποίων πολλά παιδιά και γυναίκες.

Σαν να μην έφτανε αυτό, πολλά είναι τα παιδιά που φρόντισαν, προφανώς με την προτροπή των γονέων τους, να σκαρφαλώσουν στις πλάτες των πατεράδων τους για να δουν ακόμα πιο καλά την εκτέλεση. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου