Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΑΝΕΛ: Ο Σόιμπλε δεν έχει δικαίωμα να συνεχίζει να απειλεί τον ελληνικό λαό


Σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Μαρίνα Χρυσοβελωνη εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την στάση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών απέναντι στην Ελλάδα.

 Η κ. Χρυσοβελώνη τονίζει ότι η συμπεριφορά του κ. Σοίμπλε δεν συνάδει με τις έννοιες της κοινοτικής αλληλεγγύης και της συνεργασίας μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ. Τέλος, υπογραμμίζει ότι ο κ. Σόιμπλε δεν μπορεί να απειλεί τον ελληνικό λαό και να αντιμετωπίζει την Ελλάδα ως αποικία χρέους. 

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Χρυσοβελώνη : 

«Οι συνεχείς απειλές του κ. Σόιμπλε και οι κινδυνολογικοί ισχυρισμοί του περί ενδεχόμενου πιστωτικού γεγονότος σε σχέση με τις υποχρεώσεις της χώρας μας προς τους πιστωτές της, δεν συνάδουν με τις έννοιες της κοινοτικής αλληλεγγύης και της καλόπιστης συνεργασίας μεταξύ των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ πλήττουν τον πυρήνα των θεμελιωδών δημοκρατικών αξιών της.

Ο κ. Σόιμπλε πρέπει, επιτέλους, να κατανοήσει ότι δεν έχει δικαίωμα να συνεχίσει να απειλεί τον ελληνικό λαό, που για πέντε ολόκληρα χρόνια υφίσταται στο πετσί του τις οδυνηρές συνέπειες της βιβλικής μνημονιακής καταστροφής. Και ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίζει την Ελλάδα σαν μια αποικία χρέους, όπως συνέβαινε τα χρόνια της μνημονιακής διακυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου