Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Μήνυμα Σούλτς στην κυβέρνηση: Κάντε κάτι ουσιαστικό για τους πολίτες


Οδηγίες-συμβουλές προς την ελληνική κυβέρνηση και τους εκπροσώπους της, έστειλε μέσω άρθρου του στο linkedin, ο Μάρτιν Σουλτς.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζήτησε ουσιαστικά από την κυβέρνηση Τσίπρα να σταματήσει να απειλεί με... «Αρμαγεδώνα» και από τα μέλη της να αποφεύγουν δηλώσεις ή ενέργειες που «βγάζουν τίτλους» και να προτιμήσουν ουσιαστικά πράγματα που θα βοηθήσουν τους πολίτες.
«Είναι ώρα να θαφτούν τα τσεκούρια και να εκπληρωθούν οι δεσμεύσεις που ελήφθησαν στη συμφωνία του Eurogroup ώστε να αναπτυχθούν συγκεκριμένα μέτρα που θα δημιουργήσουν ροή επενδύσεων, αύξηση των φορολογικών εσόδων με καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, βελτίωση της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης και διατήρησης ενός ικανού προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων.
Αυτό είναι το μήνυμα που έχω μεταφέρει στην Αθήνα, το Βερολίνο και σε όλες τις συναντήσεις μου με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ηγέτες».
Ο Σουλτς τονίζει στη συνέχεια ότι υπάρχουν τρεις παράγοντες που αν χρησιμοποιηθούν σοφά θα δώσουν ώθηση στην Ελλάδα.
Το πρώτο αφορά στην πάταξη της φοροδιαφυγής. «Μέχρι σήμερα η κυβέρνηση δει΄χνει να έχει διαγνώσει τα προβλήματα πρόβλημα σωστά αλλά έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει τους δανειστές της ως αποδιοπομπαίους τράγους. Αυτή η άποψη μπορεί να περνάει σε ορισμένους από τους Έλληνες ψηφοφόρους αλλά δεν μπορεί να αντιληφθεί τους πολύπλοκους παράγοντες του προβλήματος», τονίζει χαρακτηριστικά ο Σουλτς.
Το δεύτερο αφορά στην ανάπτυξη μέτρων που θα είναι φιλικά προς τους επενδυτές και το τρίτο στη δημιουργία σταθερού νομικού περιβάλλοντος ώστε να μπορεί να γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα επενδυτική πρόταση για την ηλιακή και την αιολική ενέργεια για παράδειγμα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου