Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Σφοδρή επίθεση του Προέδρου Άσαντ στην Τουρκία: "Αυτοί στηρίζουν τους ισλαμιστές"


Βολές κατά του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι προάγει τον εξτρεμισμό εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε στη Δαμασκό με αντιπροσωπεία της τουρκικής αντιπολίτευσης.

«Ο Ερντογάν ασκεί μια καταστροφική πολιτική που δεν εξυπηρετεί διόλου το συμφέρον των πολιτών προσφέροντας υποστήριξη στους ακραίους μουσουλμάνους» δήλωσε ο Άσαντ, όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Sana.

Η Τουρκία διέκοψε τις σχέσεις της με την κυβέρνηση Άσαντ μετά την εξέγερση στη Συρία το 2011, που εξελίχθηκε σε εμφύλιο πόλεμο και έχει στοιχίσει την ζωή σε τουλάχιστον 210.000 ανθρώπους.

Η Δαμασκός κατηγορεί την Άγκυρα ότι εκπαιδεύει τους Σύρους αντάρτες και διευκολύνει τη διέλευσή τους στη Συρία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου