Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Επανέρχεται η συζήτηση για ελάφρυνση του χρέους


Την ανάγκη για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη Σύνοδο του Eurogroup της 27ης Νοεμβρίου του 2012, τόνισε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος στον επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ, Μαχμούντ Πράνταν, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα στην Ουάσινγκτον.
Ο κ. Μίχαλος βρίσκεται στην αμερικανική πρωτεύουσα με την ιδιότητα του αναπληρωτή προέδρου των Ευρωεπιμελητηρίων, κι εκεί έχει σειρά επαφών με αξιωματούχους της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του ΔΝΤ, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τη Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων (TTIP).
Όπως τόνισε ο κ. Μίχαλος στον συνομιλητή του, η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας παραμένει εξαιρετικά εύθραυστη. Το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στη χώρα, είναι πιθανόν να καθυστερήσει ή ακόμα και να αναστείλει την πορεία επιστροφής στην ανάπτυξη. Η απόφαση, όμως, του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου για την παράταση της δανειακής σύμβασης αποτελεί θετική εξέλιξη, καθώς αποτρέπει το ενδεχόμενο ρήξης με τους εταίρους και δίνει στη νέα κυβέρνηση τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τις αναγκαίες αλλαγές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου