Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

"Ορτινάτσα του ΠΑΣΟΚ ο Σαμαράς" λέει ο Καμμένοςε

.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος τον χαρακτήρισε «ορτινάτσα του ΠΑΣΟΚ», και έκανε λόγο για «κατάντια». Την ίδια στιγμή σκληρή επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απαντώντας στην επίθεση του κ. Βενιζέλου κατά των Αν.Ελ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος τόνισε τα έξης: «Οι δηλώσεις Σαμαρά δείχνουν ξεκάθαρα πλέον ότι ο πολιτικός του ρόλος είναι να διαγωνίζεται με το Ποτάμι για το ποιος θα είναι η καλύτερη ορτινάτσα του όλου ΠΑΣΟΚ που θα το προστατεύει από μνημόνια και εισαγγελείς».« Κατάντια» τόνισε ο πρόεδρος των Αν.Ελ. Πάνος Καμμένος.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε ότι «ο κ. Βενιζέλος με τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του εναντίον της κυβέρνησης και ειδικότερα κατά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, δείχνει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει το σοκ της λαϊκής ετυμηγορίας που έστειλε τον ίδιο και το ΠΑΣΟΚ στον “κάδο” της ιστορίας».

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο των Αν.Ελ. «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που σε αγαστή συνεργασία με τη Ν.Δ του κ. Σαμαρά οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση και στην απόγνωση, προφανώς δυσκολεύεται να “χωνέψει” το μήνυμα της κάλπης: ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ έχει την απόλυτη στήριξη του ελληνικού λαού, τον οποίο δεν θα απογοητεύσει». Κατέληξε λέγοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από τη θέση του συμπολιτευόμενου εταίρου, «θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και θα συμβάλουμε με κάθε τρόπο ώστε η πατρίδα μας να βγει οριστικά από τα μνημόνια και ο ελληνικός λαός να ανασάνει και να βγει από το τέλμα της ύφεσης και της ανεργίας».

Πηγή: ΑΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου