Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Το ρούβλι ανέβηκε, η Ρωσία αντέχει, η Δύση προβληματίζεται...


Το ρωσικό ρούβλι ανακάμπτει, διαβάζουμε στον business insider, ενώ δολάριο και ευρώ χάνουν έδαφος έναντι αυτού. Βέβαια τα ΜΜΕ δεν το πολυμεταδίδουν, αφού οι ειδήσεις που αφορούν την Ρωσία πρέπει να είναι μόνο δυσάρεστες...

Πριν λίγο καιρό όμως μιλούσαν για πτώχευση της υπερδύναμης. Μάλιστα η Μόσχα πρότεινε σε Καζακστάν και Λευκορωσία το ενδεχόμενο δημιουργίας νομισματικής ένωσης.

Ο Πούτιν όχι μόνο έχει καταφέρει να αντι-σταθεί πολιτικοοικονομικά απέναντι στις επιθέσεις των παγκοσμιοποιητών της Δύσης, οι οποίοι θέλουν να τον ανατρέψουν και να ελέγξουν τον πλούτο της Ρωσίας, αλλά κερδίζει και χρόνο, προκειμένου να οργανώσει όσο καλύτερα γίνεται τον ρωσικό στρατό, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον στόλο, τα μαχητικά αεροσκάφη και τα άρματα μάχης. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η Ρωσία εγκατέλειψε πρόσφατα το σύμφωνο περιορισμού των συμβατικών όπλων της Ευρώπης. Αυτό σημαίνει ο Πούτιν φτιάχνει όσα όπλα θέλει, κάτι που φυσικά φοβούνται οι του ΝΑΤΟ. 

Έτσι επιχειρείται εδώ καιρό, όπως σας έχουμε ενημερώσει, η πρόκληση της «Αρκούδας» σε πόλεμο, προκειμένου να μην φτάσει σε σημείο να μην αντιμετωπίζεται καθόλου. Γι’ αυτό έγινε ότι έγινε στην Ουκρανία αλλά και γι’ αυτό εξοπλίζονται συνεχώς οι χώρες της Βαλτικής, η Πολωνία κ.ο.κ. Από την μεριά Η.Π.Α. και συμμάχων επιδιώκεται να φανεί ότι οι διπλωματικές συνομιλίες οδηγούνται στην πλήρη αποτυχία, παρουσιάζοντας την Ρωσία ως χώρα-απειλή για την ασφάλεια της Ευρώπης. Θυμηθείτε το τελευταίο άρθρο-επιβεβαίωση σε σχέση με τις παγκοσμιοποιητικές προθέσεις σε σχέση με την Ρωσία. 

Οι δήθεν διαπραγματεύσεις με την Ρωσία σε σχέση με την Ουκρανία απλά θα επιβεβαιώσουν το αδιέξοδο μεταξύ των δύο πλευρών. Στόχος να περικυκλωθεί ο Πούτιν όχι μόνο από δυτικά αλλά και από ανατολικά, όπου υπάρχουν οι διαφορές με την Ιαπωνία, στενής συμμάχου του κρατικού μορφώματος των Η.Π.Α., παρότι βομβαρδίστηκε με δύο καταστροφικές πυρηνικές βόμβες στο πρόσφατο παρελθόν. 

Οι εξελίξεις συνεχίζονται και εμείς θα σας ενημερώνουμε… 

http://www.pygmi.gr/
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/03/blog-post_309.html
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου