Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Αδιόρθωτοι στον ΣΥΡΙΖΑ!Στη Βουλή φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα των ΟΥΚάδων με τα συνθήματα


Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που εμφανίζονται εξαιρετικά ενοχλημένοι από την τροπή της υπόθεσης, φέρνουν το θέμα στη Βουλή, εντός της επόμενης εβδομάδας.

Μάλιστα, η Βασιλική Κατριβάνου σε ραδιοφωνική συνέντευξή της στον Real fm όχι μόνο επανέλαβε την έντονη δυσαρέσκειά της για το θέμα αλλά το προεξέτεινε.

Δήλωσε ότι διαφωνεί με τον τρόπο που έγινε η παρέλαση και πως θα προτιμούσε τα λεφτά που ξοδεύτηκαν «να πάνε σε νοσοκομεία, σχολεία ή όπου αλλού υπάρχουν προβλήματα από την ανθρωπιστική κρίση».

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Αδιόρθωτοι καί ανεγκέφαλοι είναι οί συριζοπασόκοι πού ψήφισαν αυτό τό πασίγνωστο ανθελληνικό κόμμα πού βρήκαν καταφύγιο ένα σωρό βρωμοπασόκοι. Ήξεραν τί πρεσβεύει, ήξεραν τό προεκλογικό του πρόγραμμα, τά έλεγαν ξεκάθαρα όλα χρόνια πρίν, καί γιά τίς παρελάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή