Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΚΚΕ: H κυβέρνηση διαφημίζει τα ψίχουλα προς την ακραία φτώχεια


Βολές προς την κυβέρνηση έριξε το ΚΚΕ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών για τη φορολογία.

«Όταν απ’ τη μια ο υπουργός Οικονομικών, αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συνέχισης και επέκτασης της φοροληστείας (ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ κλπ) για τα λαϊκά νοικοκυριά και απ’ την άλλη η κυβέρνηση διαφημίζει τα ψίχουλα προς την ακραία φτώχεια, που κι αυτά δίνονται με "εκπτώσεις", τότε οδηγούμαστε στο εξής: Η φτωχή οικογένεια να πληρώνει για την ακόμα φτωχότερη και το μεγάλο κεφάλαιο να βγαίνει για μια ακόμα φορά λάδι», σχολιάζει ο Περισσός.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ό τύπος πού μιλάει γιά φτώχεια καί κόπτεται γιά τόν φτωχό, πώς είναι δυνατόν νά καταδέχεται νά έχει δούλο πού τού κρατά τήν ομπρέλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή