Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Βούτσης: Να αναλάβουν και οι άλλες χώρες της ΕΕ ευθύνες για το μεταναστευτικό


«Κακή ημέρα για την ανθρωπότητα» χαρακτήρισε τη χθεσινή ο Νίκος Βούτσης με αφορμή τη μεγάλη προσφυγική τραγωδία στα νερά της Μεσογείου. Ο υπουργός Εσωτερικών, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι τα δύο πρώτα χρόνια ανέχθηκε τη Χρυσή Αυγή που στοχοποιούσε και χρησιμοποιούσε τους μετανάστες ως εξιλαστήρια θύματα, ενώ ταυτόχρονα διαστρέβλωνε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό. 
«Αυτά που λένε περί “ανοιχτών συνόρων” είναι ψευδή. Τα σύνορα τα άνοιξαν οι άλλοι με την κρίση για να φύγουν 200.000 επιστήμονες στο εξωτερικό», σημείωσε.
Τόνισε, δε, ότι θέση της κυβέρνησης είναι να αναλάβουν και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ιδίως του Βορρά, το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί σε σχέση με την οικονομική και κοινωνική κατάστασή τους.
Για την αντιμετώπιση των αυξημένων, το τελευταίο διάστημα, μεταναστευτικών ροών, ο κ. Βούτσης διευκρίνισε ότι για τη στέγαση περίπου 2.500 ατόμων αναζητούνται κλειστοί ξενώνες 50 το πολύ θέσεων ο καθένας, διάσπαρτων ανά την επικράτεια. Αναγνώρισε, πάντως, την ανεπάρκεια σε υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό (σε γιατρούς, αστυνομικούς και λιμενικούς), που σε συνδυασμό με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της χώρας, δυσχεραίνουν την όλη προσπάθεια.

http://www.iefimerida.gr/news/202340/voytsis-na-analavoyn-kai-oi-alles-hores-tis-ee-eythynes-gia-metanasteytiko#ixzz3XrkJ0aw0
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Eίναι ψευδή τά στοιχεία πού έχουμε καί βιώνουμε κάθε ημέρα αναρχοσυριζαίκο ερπετό? Διαψεύδεις κάτι πού τό βλέπουμε συνέχεια εμπρός μας? Παλιοκαθήκι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ περισσότερο φταίνε τά αναρχοκαθάρματα πού σέ ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή