Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Αλβανοί «οικονομικοί μετανάστες» οι ληστές της Γαύδου


Αλβανοί «οικονομικοί - παράτυποι μετανάστες - πρόσφυγες» ήταν τα δύο άτομα που έδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν την 71χρονη ηλικιωμένη στον οικισμό Βατσιανά της Γαύδου των 152 κατοίκων στις 23 Απριλίου. Οι δύο άγνωστοι άνδρες μπήκαν το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη (23/4) στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και αφού την έδεσαν στη συνέχεια  τη φίμωσαν και άρπαξαν ό,τι χρήματα είχε και κάποια ρολόγια.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε δεμένη το πρωί ο ιερέας που ανησύχησε γιατί δεν εμφανίστηκε στην Εκκλησία...

Όπως έγινε γνωστό οι δράστες ακινητοποίησαν την 71χρονη δένοντας την με καλώδια και παράλληλα για να τους πει που βρίσκονται τα χρήματά της, την απειλούσαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Τελικά, αφού άρπαξαν ένα ποσό της τάξεως των 300 ευρώ και τρία ρολόγια εξαφανίστηκαν!

Οι δύο «οικονομικοί μετανάστες» από τη φίλη χώρα Αλβανία συνελήφθησαν λίγα 24ωρα αργότερα στα Χανιά όπου είχαν καταφύγει.

Οι δυο τους δούλευαν σε οικοδομικές εργασίες το περασμένο καλοκαίρι στην Γαύδο όπου και εντόπισαν τη μοναχική γυναίκα και από τότε είχαν στο σχεδιασμό τους να τη ληστέψουν.

Πάντως δεν έγινε γνωστό εάν οι δύο τους είχαν «νόμιμα έγγραφα» παραμονής στη χώρα ή όχι, για να ευθυμήσουμε λίγο.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ''Φίλη χώρα'' ή αλβανία? Καί ό εχθρός μας τότε ποιός είναι? Στό κόκκινο ή αποβλάκωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή