Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΩΦΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !


Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών (ΠΟΚ) της Αθήνας και ελπίζει να ..τριτώσει του χρόνου στη Δανία !
Με περίσσευμα ψυχής, πολλή προσπάθεια και αγωνιστική διάθεση η ομάδα των κωφών δούλεψε όλη τη χρονιά, παρά το γεγονός ότι είχε να αντιμετωπίσει πολλές πρακτικές αντιξοότητες και τελικά νίκησε στην Τουρκία την Globen Sport Aarhus και στέφθηκε πρωταθλήτρια.
Η ομάδα κλήθηκε να ξεπεράσει πολλές δυσκολίες ωστόσο, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών, Κώστας Γαργάλης , εδώ και πολλούς μήνες, είχε την αρωγή της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά και έτσι τελικά κατέστη δυνατή η μετάβαση της ομάδας στην Τουρκία.

Ο αγώνας στην κανονική διάρκεια έληξε 1-1 (σκόρερ ο Hossam) αποτέλεσμα το οποίο δεν άλλαξε στην παράταση.
Στην διαδικασία των πέναλτι ο τερματοφύλακας της ελληνικής ομάδας, Πάρης Στογιαννίδη,ς απέκρουσε το τρίτο πέναλτι.
Πρώτος σκόρερ του VIII DEAF CHAMPIONS LEAUGE αναδείχθηκε ο παίκτης της ελληνικής ομάδας Hossam με 8 γκολ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι ο ΠΟΚ στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στη Σερβία.
 Η ομάδα του ΠΟΚ επέστρεψε σήμερα Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στην Αθήνα και έτυχε πολύ θερμής υποδοχής
Κώστας Γαργάλης: Όλη τη χρονιά μας στήριξε η Έλενα Κουντουρά
«Κοντά μας ήταν όλη τη χρονιά και ειδικότερα όλους τους τελευταίους μήνες στάθηκε η υπουργός η κα Έλενα Κουντουρά» τόνισε ο πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών , Κώστας Γαργάλης. «Πιστέψαμε ότι μπορούμε να παραμείνουμε στην κορυφή , το θέλαμε και το καταφέραμε» πρόσθεσε.

Λευτέρης Μηνάς: Αφιερώνουμε τη νίκη σε όλη την Ελλάδα
Μήνυμα συνεργασίας και συνύπαρξης έστειλε ο αρχηγός και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας, Λευτέρης Μηνάς αφιερώνοντας τη νίκη σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. «Θέλουμε να δείξουμε το θετικό μήνυμα ότι αν όλοι αγωνιζόμαστε μπορούμε να τα καταφέρουμε» τόνισε. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου