Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ρουμπινί: Εξαιρετικά περιορισμένη η πιθανότητα Grexit -Θα ήταν η αρχή του τέλους της ευρωζώνης


Αν και αυξάνεται ο κίνδυνος «ατυχήματος» στην Ελλάδα, καθώς η χώρα ξεμένει από χρήματα και πρέπει να καλύψει τις υποχρεώσεις της, η πιθανότητα του Grexit είναι πολύ περιορισμένη.

Αυτή την άποψη εξέφρασε ο Νουριέλ Ρουμπινί, μιλώντας στο Bloomberg. «Αν και οι δύο πλευρές ''παίζουν'' σκληρά, προσεγγίζουν ώστε να επιτευχθεί συμφωνία», τόνισε ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος, ο οποίος τόνισε ότι διαφωνεί με εκείνους που ισχυρίζονται ότι είναι περιορισμένος ο κίνδυνος μετάδοσης στην υπόλοιπη ευρωζώνη, στην περίπτωση ενός Grexit.

«Υπάρχει ακόμη κίνδυνος. Οσοι πιστεύουν το αντίθετο, κάνουν λάθος. Για αυτό και οι δύο πλευρές έχουν συμφέρον να φροντίσουν να μη συμβεί κάτι τέτοιο». Προβλέποντας ότι μία έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα σηματοδοτούσε την αρχή του τέλους της ευρωζώνης, ο Ρουμπινί αναφέρθηκε και στη γεωπολιτική κρίση που θα προκαλούσε μία τέτοια εξέλιξη. Αναφερόμενος μάλιστα στη δραστηριοποίηση της Ρωσίας στην ανατολική Ευρώπη, διερωτήθηκε: «Είναι η ώρα να θέλεις να καταστρέψεις την ευρωζώνη;».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου