Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Συναντήσεις για μέγιστη συμμετοχή Ελληνικών εταιρειών στην κατασκευή του ΤΑP


Με τον επικεφαλής του Γραφείου στην Ελλάδα της κοινοπραξίας του Νότιου Διαδρόμου Φυσικού Αερίου ΤΑΡ-AG, Ρίκαρντ Σκούφια συναντήθηκε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε στον κ. Ρ. Σκούφια τη σημασία που έχει η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών στην κατασκευή του αγωγού και των συναφών εργασιών, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να αντιμετωπίζονται ισότιμα, χωρίς καμίας μορφής διάκριση, οι ελληνικές εταιρείες στους διαγωνισμούς που προκηρύσσει η TAP-AG, θέτοντας επ’ αυτού συγκεκριμένα αιτήματα.

Ο υπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα διαθέτει πλήθος καλών εταιρειών που μπορούν να προσφέρουν αξιόπιστες εργασίες και υπηρεσίες και με ανταγωνιστικό κόστος, στην κατασκευή αγωγών και ότι θα ήταν ένα πολύ καλό μήνυμα της TAP-AG προς τον ελληνικό λαό, αν ο τελευταίος έβλεπε ότι αυτές οι ελληνικές εταιρείες έχουν αναβαθμισμένη και ουσιαστική συμμετοχή σε ένα έργο που χρειάζεται να περιβάλλεται από την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας φίλοι θέλω απλώς να χρησιμοποιήσω αυτήν την ευκαιρία για να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο υπάλληλο δανείου, τον κ. Ben Lee, ο οποίος με βοήθησε με ένα δάνειο, χρειάζομαι πολύ 7.000.000,00 δολάρια ΗΠΑ, οπότε ήρθα με τον κ. Ben Lee έναν υπεύθυνο δανείου, γι 'αυτό ήρθα σε επαφή με το email του και εγώ πήρα το ποσό του δανείου $ 7.000.000,00 USD. Θα συμβουλεύσω όποιον έχει ανάγκη δανείου να επικοινωνήσει με το email: 247officedept@gmail.com Ή μπορείτε να κάνετε whatsapp του μέσω +1-989-394-3740.

    ΑπάντησηΔιαγραφή