Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Τσίπρας προς Π.Ποροσένκο: «Είσαι υπεύθυνος για την ασφάλεια των ελληνόφωνων της Ουκρανίας»


Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο στο πλαίσιο των επαφών του στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ε.Ε. στη Ρίγα της Λετονίας είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο Α.Τσίπρας είπες  στον Ουκρανό πρόεδρο ότι για την Ελλάδα προέχει η ασφάλεια των δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων ομογενών που διαβιούν στην Ουκρανία ζητώντας παράλληλα από το Κίεβο να προβεί σε ενέργειες που θα έθεταν σε κίνδυνο την εκεί ελληνική μειονότητα.

Η Είναι σαφές ότι γραμμή της κυβέρνησης στη διένεξη Κιέβου και ρωσόφωνων  είναι η προστασία του ελληνικού στοιχείου της περιοχής.

Μιλώντας νωρίτερα στην Σύνοδο Κορυφής ο Α.Τσίπρας είχε πει:

«Είναι ξεκάθαρο ότι, με όρους διεθνών σχέσεων, η κρίση στην Ουκρανία παραμένει ένα κρίσιμο ζήτημα στην περιοχή και πέρα από αυτή. Η Ελλάδα έχει επιπρόσθετους λόγους να στηρίζει την ειρήνη και τη σταθερότητα, δεδομένου ότι δεκάδες χιλιάδες Ουκρανοί ελληνικής καταγωγής διαμένουν στην περιοχή των συγκρούσεων».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου