Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ιταλός ΠτΔ: "Έχω εμπιστοσύνη ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει τις δυσκολίες"δ


Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σέρτζο Ματαρέλα, σχετικά με το ελληνικό ζήτημα.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο London School of Economics εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες της.

«Έχω εμπιστοσύνη ότι βάσει όσων έχουν οικοδομηθεί, ακόμα και οι δυσκολίες της Ελλάδας -τις οποίες έχουν περάσει και άλλες ευρωπαϊκές χώρες- θα μπορέσουν να ξεπερασθούν», είχε χαρακτηριστικά ο Ιταλός πρόεδρος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του, αφιερωμένης στην Ευρώπη, στο London School of Economics.

Νωρίτερα, ο κ. Ματαρέλα είχε συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ, με την οποία συνομίλησε επί σαράντα πέντε λεπτά στα ιδιωτικά της διαμερίσματα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου