Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Τσεχία: "Πρέπει να εγκαταλειφθούν οι αντιρωσικές κυρώσεις"


Η Δύση θα πρέπει να εγκαταλείψει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, καθώς έχουν αναζωπυρώσει τις εντάσεις και σε καμία περίπτωση δεν προάγουν την αποκλιμάκωση, είπε στο TASS ο πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν.

«Οι κυρώσεις δεν είναι μόνο αναποτελεσματικές, αντιθέτως, είναι αντιπαραγωγικές. Αναζωπυρώνουν μόνο τις εντάσεις αντί να προωθούν την αποκλιμάκωση. Την άποψη αυτή συμμερίζεται και ο Αυστριακός καγκελάριος, Βέρνερ Φάιμαν, ο οποίος είπε ότι ήταν ηλίθιο.

Την άποψη αυτή συμμερίζονται ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο και ο Ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Ορμπάν», δήλωσε ο πρόεδρος της Τσεχίας και ζήτησε να εγκαταλειφθούν το συντομότερο δυνατόν οι αντιρωσικές κυρώσεις.
Επιπλέον σημείωσε ότι η προσπάθεια να πιεστεί η Ρωσία ήταν μία παραγωγική και μόνο ενισχύει τις εντάσεις στις σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης.

Ο Ζέμαν δήλωσε ότι λυπήθηκε που η επιδείνωση της κατάστασης στην Ουκρανία είχε καθυστερήσει τα σχέδια για το ελεύθερο καθεστώς βίζας μεταξύ της Ρωσίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Κατά τη διάρκεια συναντήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης-Ρωσίας το θέμα αυτό έχει ήδη επιτευχθεί αλλά δυστυχώς, οι συνομιλίες για το θέμα αυτό έχουν παγώσει εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης. Είμαι, όμως, απολύτως βέβαιος ότι τελικά θα επαναλειφθούν», ανέφερε ο πρόεδρος της Τσεχίας.

Παράλληλα τόνισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ της Ρωσίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Η Ρωσία και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι συμπληρωματικές οικονομικά. Οι οικονομίες τους είναι συμπληρωματικές. Δεν είναι αντίπαλες αλλά είναι προσανατολισμένες προς τη συνεργασία. Η Ρωσία χρειάζεται προηγμένες τεχνολογίες, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται εισαγωγές πρώτων υλών και πόρων. Και οι δύο πλευρές θα επωφεληθούν από τη συνένωση των οικονομικών τους δυνατοτήτων», είπε ο Μίλος Ζέμαν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου