Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Σ.Ρομπόλης: "Το μνημόνιο θα μπορούσε να αποφευχθεί"ε


Στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το πώς μπήκε η Ελλάδα στα μνημόνια κατέθεσε ο επιστημονικός διευθυντής του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ.

Ο κ. Σάββας Ρομπόλης εξέφρασε την εκτίμηση ότι το μνημόνιο μπορούσε να αποφευχθεί υποστηρίζοντας πως η τρόικα βάσισε τις πολιτικές της για το μνημόνιο σε λάθος στοιχεία, απορρίπτοντας εκείνα της παρέθετε το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, το οποίο προειδοποιούσε για την αποτυχία του προγράμματος.

«Μπορούσαμε να το αποφύγουμε το μνημόνιο με πιο ευέλικτα μέτρα», τόνισε ο κ. Ρομπόλης χαρακτηρίζοντας ως ψεύτικο το δίλημμα μνημόνιο ή πτώχευση.

«Οι δικές μας προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν. Αντίθετα τα στοιχεία της τρόικας έπεσαν έξω, διότι δεν είχαν βαθιά γνώση της ελληνικής οικονομίας», τόνισε ο κ. Ρομπόλης αναφέροντας ενδεικτικά ότι η τρόικα απαξίωνε όσους προειδοποιούσαν πως η ανεργία θα φτάσει στο 30% λόγω των υφεσιακών μέτρων του μνημονίου, με το επιχείρημα πως αν φτάσει στο 30%, θα γίνει επανάσταση στην Ελλάδα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου