Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η Μέρκελ κάνει τα πάντα για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη;


Τα πάντα, προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη, κάνει η 'Αγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της, Στέφεν Ζάιμπερτ, ο οποίος δεν παρέλειψε να διευκρινίσει ότι η στάση της Καγκελαρίου παραμένει ίδια από την αρχή της κρίσης.
Ο κ. Ζάιμπερτ διευκρίνισε ακόμα ότι οι τηλεφωνικές επικοινωνίες της κα Μέρκελ με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, δεν αντικαθιστούν τις συνομιλίες της Ελλάδας με τους θεσμούς, επαναλαμβάνοντας ότι παραμένει σε ισχύ ο «οδικός χάρτης» που αποφασίστηκε κατά το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου, ενώ αναμένονται οι προτάσεις μεταρρυθμίσεων από την Αθήνα, οι οποίες θα πρέπει να εγκριθούν προκειμένου να αποδεσμευθεί η χρηματοδότηση.
Από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών, τέλος, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν έκανε λόγο για «εποικοδομητικές» διαπραγματεύσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου