Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Σινά: Μάχες αιγυπτιακού στρατού με τρομοκρατικές ομάδες


Σκληρές μάχες έγιναν κατά τη διάρκεια του Σαββάτου νότια της πόλης Sheikh Zuwaid,  στο βόρειο Σινά, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του «Σκάι Νιουζ αλ Αράμπια».


Στις συγκρούσεις σκοτώθηκαν έξι τρομοκράτες ισλαμιστές όπως αναφέρθηκε στην αρχή, αλλά στο τέλος της ημέρας ανακοινώθηκε ότι σκοτώθηκαν  συνολικά 18 εξτρεμιστές των φανατικών ισλαμικών ομάδων, από την Παρασκευή.

Δώδεκα εξτρεμιστές της οργάνωσης «Ανσάρ αλ Μπαίτ Μακντίς» [υποστηρικτές του Άγιου Οίκου] ή ‘υποστηρικτές της Ιερουσαλήμ’, σκοτώθηκαν,  έπειτα από συγχρονισμένη επίθεση των αιγυπτιακών εναέριων και χερσαίων δυνάμεων.

Η Αίγυπτος, γράφει το αραβικό δημοσίευμα,  αντιμετωπίζει μια εκστρατεία επιθέσεων και βομβιστικών επιθέσεων που πραγματοποιούνται από φανατικούς ισλαμιστές που έχουν ως βάση τη χερσόνησο του Σινά, και έχουν οδηγήσει σε θάνατο πολλούς στρατιώτες  των αιγυπτιακών δυνάμεων ασφαλείας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου