Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Με πυραύλους SCUD θα ενισχύσει το Ιράν τις ιρακινές δυνάμεις στον αγώνα τους με τους ισλαμιστές



Το τηλεοπτικό κανάλι  Al-Arabia αναφέρθηκε σε κάποιες από τις λεπτομέρειες «του σχεδίου για την επιστροφή της πόλης του Ραμάντι»,  υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης στην Βαγδάτη, αναφέρει ο ρωσικός τύπος .

Σύμφωνα με το κανάλι,  πραγματοποιήθηκε πρόσφατα συνάντηση στην Τεχεράνη , παρουσία του Ιρακινού Υπουργού Χάντι αλ-Αμίρι και άλλων ηγετών της στρατιωτικής δύναμης  Badr (της πιο ισχυρής σιιτικής  πολιτοφυλακής του Ιράκ) με εκπροσώπους της Ισλαμικής Επαναστατικής Φρουράς.

Εκεί συνομολογήθηκε η μεταφορά υπό την αυστηρή προστασία των ανδρών της πολιτοφυλακής  Badr εκατό πυραύλων «εδάφους-εδάφους» SCUD. Το σχέδιο της παράδοσης των πυραύλων στη Βαγδάτη, προβλέπει την μεταφορά αυτών  στα σύνορα της επαρχίας Ανμπάρ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου