Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Προειδοποιήσεις από ευρωβουλευτή του SPD: ''Μην αφήσετε την Ελλάδα να καταρρεύσει''δ


Προειδοποιήσεις προς τις χώρες μέλη της ευρωζώνης να μην αφήσουν την Ελλάδα να καταρρεύσει απηύθυνε ο ευρωβουλευτής του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Γιάκομπ φον Βάιζεκερ, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine.
«Παρά την αγανάκτηση δεν θα πρέπει κανείς να παίζει με τη φωτιά», δήλωσε ο ευρωβουλευτής και οικονομολόγος από τις Βρυξέλλες.

Στις διαπραγματεύσεις τους με την Ελλάδα οι Ευρωπαίοι αυτή τη στιγμή εμφανίζονται άκαμπτοι. «Κυριαρχεί η τάση να πούμε: Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε σκληροί. Όμως κανείς δεν θα πρέπει να μπλοφάρει για πολύ καιρό», πρόσθεσε ο Βάιζεκερ.

«Θα πρέπει να αποδεχθούμε ότι η Ελλάδα χρειάζεται απομείωση του χρέους της, κατέληξε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου