Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

«Ρωσία 24»: Η Ελλάδα έχει «σχέδιο Β» εάν η Ευρώπη επιμείνει στις αρνήσεις τηςδ


Η Αθήνα έχει ‘σχέδιο Β΄», εάν η Ευρώπη δεν ανανεώσει τη χρηματοδότηση για την Ελλάδα. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο κανάλι «Ρωσία 24» ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Πιστεύω ότι στο δημοψήφισμα οι Έλληνες θα πούνε ‘όχι’ σε αυτόν τον εκβιασμό της Ευρώπης.  Έχουν γίνει  μελέτες και οι τράπεζες θα λειτουργήσουν, όλα θα πάνε καλά. Εάν η κοινωνία μας πει ένα σαφές «όχι» σε αυτόν τον εκβιασμό και η Ευρώπη δεν αλλάξει τη στάση της και δεν ανανεώσει τη χρηματοδότηση, έχουμε ένα σχέδιο  Β΄. Με την έλλειψη ρευστού από την ΕΕ δεν έρχεται το τέλος του κόσμου. Υπάρχουν και άλλες πηγές», είπε ο Λαφαζάνης. Ο υπουργός δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, ελπίζει ωστόσο ότι  θα βρεθεί λύση.
«Αλλά εάν δεν βρεθεί, θα καταφέρουμε να βγούμε από αυτήν την κατάσταση νικητές.  Εμείς, επίσημα, δεν θέλουμε βοήθεια από κανέναν, ωστόσο κάθε βοήθεια τώρα, δεν είναι περιττή και πάνω από όλα από τη Ρωσία. Αυτή θα ήταν μια μεγάλη διευκόλυνση για εμάς», είπε.

http://www.echedoros-a.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου