Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ο Πούτιν ζήτησε από τον Ομπάμα διάλογο βασισμένο σε αμοιβαίο σεβασμόδ


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε σήμερα τις ΗΠΑ σε έναν διάλογο βασισμένο στην ίση μεταχείριση και τον αμοιβαίο σεβασμό, στο συγχαρητήριο μήνυμα που απηύθυνε στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα με την ευκαιρία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

Ο Πούτιν δήλωσε πως οι αμερικανο-ρωσικές σχέσεις παραμένουν σημαντικές για την επίλυση παγκόσμιων κρίσεων. Οι δύο χώρες έχουν διαφωνίες σχετικά με τη σύγκρουση στην Ουκρανία, αμυντικά ζητήματα και τη δημοκρατία.

«Στο συγχαρητήριο μήνυμά του, ο ρώσος πρόεδρος επισήμανε ότι, παρά τις διαφορές ανάμεσα στις δύο χώρες, οι ρωσοαμερικανικές σχέσεις παραμένουν ο πιο σημαντικός παράγοντας για τη διεθνή σταθερότητα και ασφάλεια», αναφέρεται σε δήλωση του Κρεμλίνου.

Ο Πούτιν εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ρωσία και οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να βρουν λύσεις στα πιο περίπλοκα διεθνή ζητήματα και να απαντήσουν μαζί στις παγκόσμιες απειλές και προκλήσεις, αν βασίσουν τη σχέση τους στις αρχές της ισότητας και του αλληλοσεβασμού των συμφερόντων τους, πρόσθεσε το Κρεμλίνο.

Στη δήλωση δεν αναφέρονται άλλες λεπτομέρειες και δεν γίνεται επίσης αναφορά στις δυτικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί για τον ρόλο της Ρωσίας στην κρίση στην Ουκρανία και για την προσάρτηση, το 2014, από τη Μόσχα της ουκρανικής χερσονήσου της Κριμαίας.

Η φρασεολογία του μηνύματος είναι παρόμοια με εκείνη του περυσινού συγχαρητηρίου μηνύματος προς τον Ομπάμα, σημειώνει το Reuters.

Πηγή: Reuters, ΑΜΠΕ
http://now24.gr/o-poutin-zitise-apo-ton-ompama-dialogo-vasismeno-se-amiveo-sevasmo/
Πηγή3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου