Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Η φωτογραφία που συγκλονίζει όλο τον Ελληνισμό



Τέτοιες μέρες θυμόμαστε όλοι αυτά που δηλώσαμε ότι δεν θα ξεχάσουμε με το περίφημο “δεν ξεχνώ” και το μυαλό μας πηγαίνει στη μαρτυρική Κύπρο. Αντί για λόγια, έπεα πτερόεντα, ας θυμηθούμε με μια συγκλονιστική φωτογραφία.

Δείτε την:  
Ο Λουκάς Λιγδής, γέροντας πατέρας του καταδρομέα Χρήστου Λιγδή της Α’ και 35  Μοίρας Καταδρομών, ξαπλωμένος κατά γης, να κλαίει για τον γιο του, που σκοτώθηκε στην Κύπρο το 1974. 
Τύμβος Μακεδονίτισσας. Λευκωσία. Κύπρος. 



πηγή: Φωτογραφικό αρχείο Α΄ Μ.Κ. 

Πηγή

2 σχόλια:

  1. ................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήν κλαίς γέροντα! Νά είσαι περήφανος πού έφερες στόν κόσμο τόν πιό εκλεκτό, τόν πιό άξιο άνθρωπο πού δόξασε καί αυτός μέ τήν θυσία του τήν πατρίδα μας! ΤΙΜΗ ΚΑΊ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΧΡΗΣΤΟ ΛΙΓΔΗ! ΕΥΓΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΥΙΟ ΣΑΣ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή