Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Τούσκ: "Η Ελλάδα θα μείνει στην Ευρωζώνη ανεξάρτητα του δημοψηφίσματος"


«Ανεξάρτητα του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα κρατήσει ενιαία την Ευρωζώνη», τονίζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, μιλώντας στο ευρωπαϊκό μέσο ενημέρωσης «Politico».

«Το δημοψήφισμα δεν αφορά την παραμονή ή την αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη» υπογραμμίζει ο Ευρωπαίος αξιωματούχος.

«Η Ευρωζώνη χρειάζεται μία ολοκληρωτικά νέα προσέγγιση, προκειμένου η Ελλάδα να μείνει στην Ευρώπη, ακόμη και εάν επικρατήσει το όχι στο δημοψήφισμα», αναφέρει ο Ντόναλντ Τουσκ.

«Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την Ευρωζώνη ενωμένη. Εάν χρειαστούν ορισμένες νομικές αλλαγές ώστε να διασωθεί η Ευρώπη, τότε θα το συζητήσουμε», συμπληρώνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Το μέσα-έξω, το πίσω-εμπρός, σου παίρνω σου δίνω, τώρα ναι μετά όχι, είναι τακτικές
    ψυχολογικού πειθαναγκασμού, ακριβώς σαν πειραματόζωα. Σαν να κάνεις εκπαίδευση
    στο σκυλί. Λές και η λύση δεν υπάρχει χωρίς αυτούς. Αυτό θέλουν να σου
    περάσουν. Ότι αυτοί κάνουν κουμάντο και χωρίς αυτούς χάος. Τόσα ψυχολογικά σόκ
    τόσο καιρό και ακόμα δεν νιώσατε την δίνη της υποταγής; Πρόκειται για
    ψυχολογικά επιστημονικές τακτικές υποταγής. Όχι, δεν έχουμε ανάγκη τι θα πεί ο κάθε Σούλτς. Τις τακτικές υποταγής αλλού. Ο ψυχολογικός πόλεμος θα συνεχιστεί και μετά το δημοψήφισμα. Περιμένεις την σωτηρία από όπου δεν υπάρχει. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Το αρπακτικό με τα κυρτά δάκτυλα περιμένει στη γωνία.
    Η γάτα δεν θα αφήσει το θύραμα να ξεφύγει τόσο εύκολα. Ε.Ε σημαίνει τέλος στην
    Ελληνικά ήθη και με πλειοψηφία αργότερα. Σήμερα ως Έλληνας με ένα δημοψήφισμα
    παίρνεις αποφάσεις δίνεις μια κατεύθυνση. Σε λίγο μέσα στο χωνευτήρι της Ε.Ε.
    χωρίς σύνορα θα αποφασίζει με πλειοψηφία ο Βούλγαρος και ο Τούρκος. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για απεξάρτηση κάθε είδους. Τώρα απεξάρτηση από την Ε.Ε. και τους άθλιους νόμους υποταγής που ήδη έχουν ψηφίσει οι προηγούμενοι. Θα τους καταργήσουμε ή θα τους εφαρμόσουμε; Τόσο της οικονομικής υποταγής όσο και της υποταγής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Εννοώ αυτό τον νόμο που θέλουν να βάζουν τσιπάκι στα νεογέννητα αλλά και σε όλους.
    Αυτή είναι η Ε.Ε. και όσοι θέλουν να τα εφαρμόσουν. Ζώο σε θεωρούν σαν τα βόδια
    που τα τσιπάρανε και στα δυό τους τα αυτιά. Αυτή η Ευρώπη ανήκει μόνο στα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή