Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Αίρεται ο κατ' οίκον περιορισμός για Ν.Μιχαλολιάκο και Ε.Ζαρούλια


Τέλος στον κατ’ οίκον περιορισμό, με 24ωρη αστυνομική φύλαξη, για τον γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια. 

Με δύο βουλεύματά του, το Συμβούλιο Εφετών αίρει τον κατ΄οίκον περιορισμό που είχε επιβληθεί για την κατηγορίας για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Συγκεκριμένα, το δικαστικό συμβούλιο με τα υπ΄αριθμόν 1246-1247/2015 βουλεύματα αντικατέστησε τόσο για τον Ν. Μιχαλολιάκο όσο και τη σύζυγό του, τον κατ’ οίκον περιορισμό με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε ΑΤ. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου