Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Κοτζιάς: "Η Ευρώπη να σταματήσει να παίζει μαζί μας"


To δημοψήφισμα είναι άσκηση Δημοκρατίας καθώς την Κυριακή θα ψηφίσουμε επί μιας συμφωνίας που θεωρώ απαράδεκτη για τους Έλληνες, υποστήριξε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση «Rai Tre».

«Είμαστε αναγκασμένοι να ψηφίσουμε σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, με την Κεντρική Τράπεζα η οποία μείωσε την ρευστότητα αναγκάζοντάς μας να κλείσουμε τις δικές μας τράπεζες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας υπουργός.

Όπως εξήγησε, η Ευρώπη πρέπει να σταματήσει να παίζει μαζί μας, έχουμε ανάγκη από ρευστότητα για να ανοίξουμε τις τράπεζες, δεν μπορούμε να το πράξουμε χωρίς νέα ρευστότητα.

«Ελπίζω να μην έχει κανείς συμφέρον στην Ευρώπη, να βυθίσει την Ελλάδα στο χάος. Βρισκόμαστε σε μια γεωπολιτική κατάσταση ιδιαίτερα περίπλοκη, υπάρχει η Λιβυκή, αλλά και η ουκρανική κρίση» συνέχισε ο κ. Κοτζιάς.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου