Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Κινέζος οικονομολόγος: Η Κίνα θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα



«Η Κίνα έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα, μέσω των χρηματοδοτικών μέσων που διαθέτει», είπε ο Φαν Μίνγκταο,  διαπρεπής οικονομολόγος του Κινεζικού Πανεπιστημίου Πετρελαίου της πόλης Τσανγκ Πινγ.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Σπούτνικ,  ο Μίνγκταο εξέφρασε τη θέση ότι « η ελληνική κρίση θα επηρεάσει όχι μόνο την Ευρώπη, αλλά οι συνέπειες θα είναι αναμφίβολα σοβαρές και στο κινεζικό εμπόριο. Αλλά, η Κίνα, μαζί με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μπορούν να βοηθήσουν την κυβέρνηση της Ελλάδας για να ξεπεράσει το πρόβλημα».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι κατά τη γνώμη του, υπάρχουν δύο τρόποι παροχής κινεζικής οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα:

Στο πλαίσιο μέσω της διεθνούς βοήθειας μαζί με τις χώρες της ΕΕ, αλλά και άμεσα, ιδίως στο πλαίσιο του σχεδίου για την οικονομική ζώνη «Δρόμος του Μεταξιού» ή μέσω της Ασιατικής Τράπεζας για επενδύσεις και υποδομές.

http://www.echedoros-a.gr/2015/07/blog-post_86.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου