Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Απώλειες για χρυσό και πετρέλαιοδ


Πτωτικά για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση κινήθηκαν ο χρυσός και το πετρέλαιο, διευρύνοντας τις απώλειες της εβδομάδας. Αύριο είναι αργία για τις αγορές, ενόψει της εορτής της 4ης Ιουλίου.

Ειδικότερα, τα συμβόλαια παράδοσης Αυγούστου του χρυσού έκλεισαν με απώλειες 0,5%, στα 1.163,50  δολάρια η ουγγιά. Σε επίπεδο εβδομάδας έκλεισε με πτώση 0,8%.

Παράλληλα, το αργό πετρέλαιο παράδοσης Αυγούστου έχασε 3 σεντς, κλείνοντας στα 56,93 δολάρια το βαρέλι, ενώ κατέγραψε απώλειες 4,5% από τη Δευτέρα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου